Mobilier scoala Craiova

Mobilierul scolar este important nu numai pentru confort si estetica, ci si pentru functia pe care o serveste in sala de clasa. Desi decizia cu privire la ceea ce este necesar intr-o clasa este o alegere personala, este esential sa se ia in considerare modul in care mobilierul completeaza subiectul predat si confortul elevilor.

Mobilier scoala Craiova - Elementele de baza

Majoritatea mobilierului scolar va fi folosit de sute de elevi de-a lungul mai multor ani. Mobilierul de calitate este necesar pentru a satisface cerintele timpului. Tipul de mobilier dintr-o anumita clasa este determinat de varsta elevilor si de prezentarea de catre profesor a unei lectii. Dimensiunea salilor de clasa si numarul de elevi acomodati sunt, de asemenea, factori esentiali.

Tipuri de predare

Tipul de predare in clasa este important. Mobilierul dintr-o camera de arta va fi complet diferit de cel dintr-o camera tehnologica integrata. Nivelul de notare al clasei este, de asemenea, semnificativ. De exemplu, elevii din clasele primare vor avea mobilier mai orientat spre un mediu de grup decat elevii de liceu, potrivit Cooperative Learning Classrooms.

Studenti

Luarea in considerare a elevilor care vor folosi sala de clasa ar trebui sa conduca la alegerea mobilierului. Varsta este un factor. Prescolarii au nevoie de mobilier mai mic si de diferite tipuri in comparatie cu liceul. De asemenea, este important sa fie constienti de orice handicap un student are. De exemplu, daca profesorul are un elev care foloseste un scaun cu rotile, el trebuie sa aiba o masa pentru a-l gazdui in locul mesei traditionale cu un scaun incorporat. In cazul in care mobilierul poate fi aranjat pentru a permite spatiu personal, acest lucru ar trebui sa fie luate in considerare, de asemenea

Tipuri

Exista mai multe tipuri de mobilier de clasa, chiar daca birourile si scaunele pot fi singurele elemente care imi vin imediat in minte. In plus fata de diferite tipuri de scaune si mese, exista rafturi, dulapuri si alte mobilier organizational de luat in considerare. (dulap scolar Craiova). Durabilitatea este un factor important atunci cand se cerceteaza orice mobilier pentru sala de clasa.

Considerente

Numarul de elevi dintr-o clasa ar trebui luat in considerare in ceea ce priveste confortul si siguranta. Mobilierul ar trebui sa permita studentilor sa se deplaseze confortabil, fara a crea congestie in orice zona. Daca invatarea prin cooperare este obiectivul unui profesor, mobilierul din clasa ar trebui sa fie mobil mobil usor si in siguranta. In functie de clasa de invatare prin cooperare, scaunele si mesele elevului nu trebuie sa fie conectate si trebuie sa poata fi utilizate pentru munca individuala si in grup.

Veniturile

Exista beneficii sociale care pot fi obtinute dintr-o selectie buna de mobilier scolar. Cu mese si scaune, elevii dobandesc o mai buna intelegere a lucrului in echipa si a abilitatilor lor sociale. In plus, mobilierul conceput pentru medii de invatare specifice este propice invatarii mai bune. Daca mobilierul scolar se potriveste elevului si subiectului, elevii pot imbunatati concentrarea asupra invatarii.