Mobila farmacie Craiova ieftina la comanda

Proiectarea si fabricarea pentru mobila de farmacie include particularitatile specifice pentru industria de retail farmaceutic, ergonomia si functionalitatea acesteia, precum si posibilitatea de a identifica usor produsele, expunere si depozitare in mod organizat a acestora, folosirea optima a spatiului si normele legislative in vigoare cu privire la mobila de farmacie.

Pentru mai multe informatii accesati si pagina mobila de bucatarie.

Uzual intalnim urmatoarele categorii de mobila pentru farmacii:

Mobila perimetrala care se gaseste sub forma de panouri de expunere din pal melaminat, panouri pentru expuenre MDF vopsit, panouri cu sine, panouri volumetrice si vitrine de farmacie inchise cu sticla securizata si in toate cazurile aceste panouri vor raspunde cerintelor legate de capacitatea de incarcare pe rafturile de farmacie.

Mobila farmacie Craiova ieftina la comanda - sfaturi utile

Alte elemente importante sunt si flexibilitatea de expunere si se vrea ca mobila sa fie cat mai flexibila acest aspect fiind rezolvat utilizand profilele slat wall sau sinele de aluminiu perforate care se monteaza vertical dar si a cerintelor legate de promovarea de marci sau de produse. Expunerea ar trebui sa se faca pe polite, pe rafturi si pe console si agatatori metalice pentru blistere.

Mobilierul de camp cuprinde mai multe elemente unde gasim tejghea de farmacie insulele de expuenere, gondole si accesorii. Aceste piese de mobilier sunt foarte diferite ca si forma si dimensiuni dar si ca materiale folosite pentru fabricare: poate fi MDF vopsit, pal melaminat, HPL, sticla, plexigals si tot mai frecvent in ultima vreme datorita rezistentei si proprietatilor specifice se intalnesc materialele acrilice.

Mobila pentru vitrine este o categorie distincta de mobila care are o functionalitate duala si in care pe primul plan se face reclama si se transmit mesaje legate de produsele de farmacie sau de marcile din farmacie. Ca si forme si mijloace de comunicare se incorporeaza printuri sau casete luminoase de dimensiuni variate cu sau fara iluminare.

Detinem tehnologii de fabricare pentru mobila de farmacie de ultima generatie, si avem o capacitate de montaj si productie care poate sa asigure productia mai multor piese de mobilier simultan. Producem de foarte mult timp mobila pentru farmacii.

Mobila la comanda pentru farmacie va ofera avantajul de a amenaja interiorul in asa fel incat sa beneficiati de capacitatea integrala a acestuia fara sa fie nevoie sa faceti compromisuri in ceea ce priveste modul de amenajare si fara sa renuntati la nimic.