Mobila farmacii Craiova

Spatiul in care se vor prepara retetele de farmacie trebuie sa fie si el amenajat cu piese de mobilier specifice. Mobila trebuie sa indeplineasca mai multe cerinte specifice pentru mobilierul de laborator: curatarea se va face usor, imbinarile trebuie sa fie dintr-o bucata pentru a impiedica acumularea mizeriei, rezistenta mecanica si rezistenta chimica sporita. Pentru aceste aplicatii sunt foarte potrivite blaturile din compozit, materialele care detin proprietati de igiena certificate pentru sali de operatii, laboratoare, clinici medicale, spitale si farmacii.

Pentru mai multe informatii accesati si pagina mobila farmacie preturi.

Mobila pentru depozitare are nevoie in afara de cerintele tipice de rezistenta si intretinere usora si de alte cerinte legate de buna organizare si identificare usoara a produselor precum si de accesul ergonomic la ele. Printre cele mai des intalnite elemente de mobila din farmacii putem sa enumeram sertarele de farmacie.

Mobila farmacii Craiova - sfaturi utile

Utilizate in toata lumea de foarte multi ani sertarele pentru farmacii sunt un accesoriu indispensabil pentru depozitare, organizare si identificare rapida a medicamentelor. In general indiferent de producator sunt doua categorii: pentru folosirea verticala si cele incorporate in mobila de tip soldat precum si utilizarea pe orizontala in general sub blaturile de lucru din zona de receptie. Sertarele pentru farmacie sunt concepute in asa fel incat sa faciliteze mai multe avantaje de exploatare.

Sertarele pentru farmacie trebuie sa fie functionale si sa permita organizarea pe verticala dar si pe orizontala.

De asemenea aceste sertare ar trebui sa fie modulare: fabricate in mai multe variante de adancime, latime si inaltime pentru a oferi un grad mare de flexibilitate. Sertarele se monteaza pe cadre metalice de mai multe inaltimi care pot sa fie combinate rezultand astfel o multitudine de configuratii.

Sertarele pentru farmacie asigura organizarea optima a stocurilor de medicamente datorita sistemelor de compartimentare si identificarea usoara cu ajutorul unor sisteme de etichete.

Mobila pentru farmacii trebuie sa fie durabila si de aceea unele componente se realizeaza din otel, cu glisare pe rulmenti, pentru a reveni usor la pozitia inchis daca sertarul nu s-a deschis complet.

De asemenea mobila pentru farmacii trebuie sa aiba design si personalizare. Fronturile pot sa fie concepute ca dimensiuni si material, dar si ca forma in functie de dorintele clientului astfel: MDF vopsit, pal melaminat, etc.