Mobila la comanda in Craiova ieftina preturi

Vom incerca sa explicam cat mai bine cum se poate alege mobila pentru confortul proprietarilor si care sunt avantajele mobilierului la comanda comparativ cu mobila in serie care se gaseste in magazine.

Mai intai ar trebui sa stiti ca mobilierul la comanda corespunde complet cerintelor si gusturilor pe care le aveti.

Pentru mai multe informatii accesati si mobila farmacii.

Aveti posibilitatea de a alege din game variate de culori sau de texturi care pot sa fie in armonie cu parchetul, cu culoarea pe care o au peretii si corpurile de iluminat.

Mobila la comanda in Craiova ieftina preturi - sfaturi utile

Aveti la dispozitie foarte multe combinatii posibile in asa fel incat sa va puteti bucura de un produs de calitate si unic. Un alt avantaj este ca sunt unele spatii in care mobilierul de serie nu poate sa se incadreze perfect: nisa, bucataria, baia, etc. Un aspect foarte important este acela care tine de amprenta pe care o veti lasa asupra produsului pe care il realizati si care este rezultatul unui proces creativ. De asemenea se pot alege numeroase modele de accesorii si manere cu care sa imbogatiti mobilierul la final. Singurul dezavantaj existent intre mobila pe comanda si mobila in serie este indisponibilitatea stocului si timpul pentru asteptare care este cuprins intre 3 zile si doua saptamani.

Pretul final pentru mobila realizata la comanda este determinat de marimea comezii, tipul de material utilizat si accesoriile incluse in mobila precum si manopera daca este cazul. Pretul final pentru produsul din fisa de comanda nu se va modifica pe parcurs.

Mobila realizata la comanda se face in general din PAL, MDF sau din combiantii dintre aceste materiale. Intre cele doua materiale este o diferenta majora atat ca si structura cat si ca pret. Pretul pentru MDF este in general mai mare decat pretul PAL-ului obisnuit. MDF-ul poate sa fie infoliat sau vopsit si se utilizeaza in foarte mare masura pentru carcase. Un alt avantja pe care il are MDF-ul este acela ca poate fi modelat si poate sa aiba si marginile indoite. Este adevarat ca MDF-ul este mai scump decat PAL-ul. Amebele variante permit si o gama vasta de culori datorita foliei aplicate.

Calitatea mobilierului final va fi determinata in principal de calitatea materialului si de calitatea montajului. Exista o mare varietate de accesorii de la cele mai ieftine si pana la cele de o calitate foarte buna.

Mobila realizata la comanda este ceea ce ar tebui sa alegeti atunci cand nu puteti sa gasiti exact tipul de mobila pe care il cautati pentru a se potrivi in camerele existente in casa. Pentru ca multe firme de mobila prezinta piese de mobilier realizate cu ajutorul unui lemn preset, devine o provocare sa gasiti mobila moderna de calitate. Mobila de serie nu rezista foarte mult dupa ce incepeti sa o utilizati si daca gasiti un design cautat cumpararea lui probabil nu va fi rentabila.