Mobilier farmacii Craiova

Detinem tehologia pentru fabricarea de mobilier specific farmaciilor de ultima generatie si avem capacitatea de montaj si productie pentru a putea asigura realizarea mai multor piese de mobilier pentru farmacii simultan.

Producem de mai mult timp mobila pentru lanturi farmaceutice recunoscute.

In primul rand va vom prezenta caracteristicile sertarelor si pieselor de mobilier pentru depozitare. Aceste sertare ar trebui sa poata gazdui hartiile si documentele sau diverse preparate si medicamente, sa fie sigure si rezistente dar in acelasi timp sa se potriveasca si cu designul general al farmaciei.

Mobilier farmacii Craiova - sfaturi utile

Prin urmare pentru mobila din farmacii avem nevoie de design si personalizare. Fronturile pot sa fie concepute atat ca si dimensiuni sau forma cat si in ceea ce priveste stilul si cromatica in functie de nevoile fiecarui client.

Durabilitatea este un element foarte important iar unele dintre sertare sunt confectionate chiar din otel cu extragere completa, cu glisare sau pe rulementi, dar cu deschidere silentioasa care sa poata permite revenirea la pozitia initiala a raftului daca acesta nu a fost deschis in totalitate.

Mobila de farmacie trebuie sa permita organizarea perfecta a stocurilor de medicamente datorita sistemelor de indentificare si compartimentare usoara cu ajutorul unor sisteme de etichetare.

Este recomandat ca mobila pentru farmacie sa fie modulara si sa fie produsa in mai multe variante de latime, inaltime si adancime pentru ca fiecare corp sa aiba flexibilitate maxima. Sertarele trebuie montate pe cadre metalice de diferite inaltimi care pot sa fie combinate si astfel rezulta mai multe configuratii.

De asemenea mobila trebuie sa fie functionala si sa permita o buna organizare atat pe verticala cat si pe orizontala.

De foarte mult timp se utilizeaza in farmacii sertarele si acestea au devenit accesorii de mobilier indispensabile pentru depozitare, organizare si identificare rapida a medicamentelor. Indiferent de producator sertarele sunt pe doua categorii: pentru utilizare verticala incorporate in mobila de tip soldat si pentru folosire orizontala introduse in general sub blaturile de lucru. Sertarele pentru farmacii se concep si se proiecteaza pentru a facilita o serie de actiuni