Mobilier la comanda Craiova

Vom incerca sa va explicam ce se poate alege cel mai bine pentru o casa sau pentru confortul pe care il doriti in incaperea pe care o mobilati.

Pentru mai multe informatii accesati si pagina mobilier farmacii.

Care sunt avantajele mobilierului realizat la comanda comparativ cu mobila realizata in serie pe care o gasiti in toate magazinele.

In primul rand mobila realizata la comanda corespunde complet cerintelor si preferintelor pe care le aveti.

Se poate alege dintr-o gama vasta de texturi sau culori care pot sa fie in armonie cu parchetul, culorile pentru pereti sau culorile pentru corpurile de iluminat.

Aveti la dispozitie foarte multe combinatii posibile in asa fel incat sa beneficiati de produse de calitate si de produse unice la preturi avantajoase.

Mobilier la comanda Craiova - sfaturi utile

Calitatea mobilei finale este determinata de calitatea accesoriilor cumulata cu montajul si calitatea materialului. Pentru ca suntem adeptii lucrurilor facute perfect inca de la inceput punem accent pe realizarea balamalelor de caliate unde raportul calitate pret este foarte bun.

Canturile sunt marginile palului pe care nu exista material melaminat. Pe aceste canturi se aplica si folii care pot sa fie de mai multe tipuri, ABS, termica sau PVC. Canturile ABS se aplica utilizand un utilaj industrial denumit masina de cantuit. Pentru anumite situatii se utilizeaza si canturile PVC.

Pentru a realiza o schita preliminara pentru mobilier la comanda nu trebuie nici sa fiti experti si nici sa aveti un talent deosebit dar este important sa tineti cont si de cateva detalii esentiale. Masurati cu ruleta spatiul in care urmeaza sa fie amplasat mobilierul la comanda si notati toate aceste masuratori pe o schita. Masurati latimea, lungimea si inaltimea corpului si notati toate aceste informatii pe o schita. Ulterior vizitati pe internet cataloagele de culori si notati pe aceeasi lista si codurile pentru culorile preferate. Specificati pe desen si locul in care doriti sa aveti sertare, polite si alte accesorii.

Pe o schita cu mobila de bucatarie la comanda e suficient sa specificati in scris ce anume doriti: cosuri de gunoi din inox, sertare cu amortizare, corp cu polite, cuptor incorporabil, corpuri suspendate etc. se va determina mai usor si spatiul si veti primi si cotatii de pret exacte. Cu cat sunteti mai expliciti cu atat este mai bine. Este recomandat sa utilizati hartie de tip caiet de matematica si sa aveti si o rigla, un calculator, un creion si o guma de sters.

In cazul in care nu aveti posibilitatea de a scana schita respectiva puteti sa o fotografiati si sa o trimiteti firmei cu care doriti sa lucrati pentru a primi cotatia de pret si de asemenea puteti si sa va prezentati direct cu aceasta schita la sediul respectivei firme.

Daca alegeti culorile va trebui sa stiti ca palul alb este mai ieftin decat cel colorat sau cel care are diverse texturi. Puteti sa folositi pal alb pentru carcasele corpurilor de bucatarie si polite.